Det betyder mycket i mitt liv att få…

…tillgång till musik.

Har fått ett nytt tips om musik att lyssna på. Titta till höger under ”musik” och lyssna sedan på Cavatina med John Williams. Jag fick tips om stycket men inte någon fingervisning om vem man skulle lyssna på. Så jag gjorde som jag brukar när det gäller allt annat. Googlar och söker på nätet.

Skriver du in Cavatina på Spotify så får du fram hur många Cavatina som helst. Sedan är det bara att lyssna sig igenom.   Iphone och hörsnäckor i båda öronen så klarar man det mesta i världen.

Man klarar till och med att utan att få ett utbrott stå som en packad sill i tunnelbanan och känna lukten av olika människor och bli intryckt från alla håll. Det är så trångt att man inte ens kan hålla upp boken ”Anatomi med rörelselära och styrketräning ”  skriven av Rolf Wirehed som jag läser så mycket jag orkar. Den är jättekul.

I dag ska jag på utbildning. Jag ska lära mig ett nytt försäkringssystem som vi ska hjälpa rådgivarna i landet med.
Det är roligare med medicinstudier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: