Phu (inte min älskade nalle då )

Nej, jag har inte höstuppehåll. Svar på frågor om varför det inte kommer inlägg på bloggen. Har bara puststund.

Tagit upp båten. Satt på den pyjamas. Börjat terapeututbildningen. Gjort grupplaboration om urinorgan. Gått nattvakt i båtklubben. Visat huset för hyresgäster. Jobbat lite 🙂

Pluggat mycket.

Men denna termin är planerat jättestökig. Visste precis vad jag gick in i. Med dunderkoll på minutschemat så ska jag ta mig igenom denna höst. Det är bara att yoga lite mera när stressen kommer så försvinner stressen. Visst är det fantastiskt!

Behöver sova, tänker jag vid sisådär halv 5. Har haft lite skyttegravssömn. Dvs vaknat efter 4 timmar. Typiskt kortisolpåslag. Dvs stressrelaterat.  Ok. Mer yoga och byt pass. Kör Sat Kriya med handflator istället för knutna händer. Öka tiden succesivt. Och så vips är den goda sömnen tillbaka . Trots otroligt speckat schema och för mycket att göra.

Magiskt!

Kan inte lova att alla reagerar så men jag gör det. Jag reagerar så på yoga och meditation. Och det är jag djupt tacksam över.

Så på´igen.

Sista dagen med grupplaboration om urinorgan.  Dricka, kissa och mäta.

Intressant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: