Varför är det så provocerande med…

yoga och att inte vilja välja bort och att må riktigt bra.

Det är många som frågar och undrar och vill veta och ifrågasätter.

Du:

Vad betyder yogan för dig och vad betyder den i din relation med en eventuell framtida partner?

 

Jag:

Mitt liv innehåller yoga och den gör mig odödlig och glad.  Odödlig, ja åtminstone så känns det så.
Om du vill så lär jag dig.
Om du vill så är du inte delaktig alls.
Om du vill fråga så berättar jag gärna.
Om du vill så är den en del av mitt liv och inte av ditt.
Allt beroende på hur du vill ha det och självklart vad som händer oss emellan.
För mig har den kommit för att stanna.

 

Du:

Jag har  intrycket, möjligen delvis felaktigt, att meditation av olika slag är för  en inåtvänd eller till och med egocentrerad person. Det finns inget själv att förverkliga utan att göra det tillsammans med andra människor.  Hur ska du göra om du vill flytta ihop med någon någongång? Ska du gå upp samma tid på morgonen då också?

 

Jag:
Yoga för mig betyder att jag gör det själv typ tidig morgon. Det är svårt att göra det tillsammans. Det är fysiska övningar, djupavslappning och meditation som görs ensam. Däremot delas gärna upplevelsen med nära och kära. Jag upplever att det sociala, kärleken till livet och andra människor växer och frodas av yoga. Det är definitivt inget introvert snarare tvärt om. Men jag har respekt för att det är svårt att veta om man inte känner till yoga. Yoga har kommit för att stanna eftersom det är ett sätt för mig att bland annat ge min kropp en bra och så frisk ålderdom som möjligt . Råkade ut för en hästolycka för några år sedan och så länge jag yogar har jag inga känningar av skadorna. Jag har också en dröm om att i en relation så är man nyfiken på det som är viktigt för den andra. Att man vill delta och lära sig om det som upptar tid för den man lever med. Att man vill vara delaktig. Och att båda vill det.

 

Du:

Så du menar att man inte blir knäpp och konstig av att yoga så mycket som du gör?  Att det finns plats för andra i ditt liv och att du inte blir helt och hållet odrägligt självgod och självupptagen och att du inte bryr dig om andra?

 

Jag:

Knäpp och konstig har jag alltid varit.

🙂

Men det är verkligen så att integriteten stärks. Man blir tryggare i vem man är och vad man vill. Man blir bättre på att med kärlek och omtanke sätta sina egna gränser.  Men man (jag) blir också bättre på att vara förlåtande och att välja sina krig och att känna mer samhörighet med omgivningen. Att tycka om mer och fler helt enkelt.

Och att släppa allt vad prestige heter. Släppa taget!

Och att ha tillit till att allt kommer att vara och bli på bästa sätt.

Och att få kraft att ta reda på sitt liv här på jorden.

Var det något mer du ville 🙂
________________________________________

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: