Yogamassage – klassisk massage

Det finns yogamassage som utförs av mig som terapeut på dig som patient.
Så finns det yogamassage för par. Då instruerar jag dig och din vän och ni får lära er hur man masserar varandra. (med kläderna på).

Oerhört skönt och när det är klart känner man sig rörlig, totalt avslappnad och glad i sinnet.

Varför inte prova? Hör av dig till mig och sätt upp en tid. Som det är nu kan du boka tid för parmassage. Enskild massage  kan du få men i dagsläget endast klassisk västerländsk.

Yogamassage har sitt ursprung i Yoga och Ayurveda, två uråldriga indiska vetenskaper där helhetsperspektivet är centralt. Genom massage och yogabaserad stretching stimuleras kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet. Behandlingsformen påverkar hela kroppen och når de djupare bindvävsstrukturerna.

Terapeuten använder händer och fötter och trycket anpassas till klientens muskelspänning. Man mjukar först upp en del av kroppen med massage och utför sedan assisterad yogastretching. Man använder rumstempererad olja i sparsam mängd och behandlar alltid hela kroppen.

Metoden är mycket bra om man är stel och spänd. Den rekommenderas också om man vill börja med yoga, men även annan motion och träning. Passar även utmärkt för aktiva idrottsutövare. Yogamassage motverkar rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, stress och sömnproblem mm.

Ett svar till “Yogamassage – klassisk massage”

  1. birgitta astrom skriver:

    Jag vill anmäla mej till massage .Tid och plats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: