Eftersom jag tidigare sagt att jag med största

Sannolikhet skulle kunna döda för mina barns skull om livet deras hotades.

Så får jag också tillstå att det nog inte finns så många större glädjor här i livet än när det går bra för dem.

Jag önskar ofta att jag skulle kunna bära alla deras bördor på min rygg. Men jag vet ju att livets skola är bäst även för dem. Liksom det varit för mig.  Så det jag kan fortsätta att göra är att stråla av lycka när deras ansträngningar ger frukt. . När de får uppleva sötman av att klara något man arbetat hårt för.  När de lyckas därför att de kämpat och slitit hårt. Det som för alltid kommer att ge dem den genuina känslan av att det vi gör här i livet gör skillnad.

Så fina, vackra barn. Jag är omätligt stolt över er båda. Må ni behålla er kraft och må ni behålla era goda hjärtan !

Mamma för alltid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: