Snart är det första gången

Fixar och städar och fyller lokalen med mig och det jag med omsorg väljer att ta dit. Den nya lokalen för den verksamhet som jag tycker så mycket om och som jag känner att jag är bra på håller på att fyllas av en atmosfär som jag tycker om. Jag känner in och vet att det är bra. Vet att jag gör något som är jag. Det som det är meningen att jag ska göra. Jag bryr mig inte  längre om att vara orolig för hur det ska gå. Det kommer helt enkelt att gå jättebra.  Sällan har jag känt mig så övertygad om någonting som jag gör nu. Jag fylls av glädje över hur allt bara ramlar på plats utan att jag egentligen behöver  göra något. Det är till och med så att  det känns som manna från himlen… Eller frukterna från det som hänt tidigare i mitt liv. Hur som så ler jag och tar emot. Inser att ett öppet och sårbart hjärta är vägen till utveckling och det är i detta styrkan ligger.  Så nu ska jag med tillit för att allt går som jag vill behålla mitt öppna och sårbara sinne för det fyller mig med en ofantlig styrka som gör att jag känner att allt kommer att vara och bli precis som jag vill att det ska bli.

Har delat ut lappar i min lilla stad om min verksamhet och gått gata upp och gata ner, in i alla affärer, och överräckt min lapp och presenterat mig själv. Och jisses så trevligt det har vartit. Så mycket positiv respons har jag fått och så mycket glädjande kommentarer.

Varmt välkommen framtiden. Du är här för att beträdas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: