Tjohoooo – vilken känsla!

IMG_0626

Jag har skrivit olika former av texter i hela mitt liv. Nu de senaste åren har de sprutat ut ur mig. Allt i från bloggar, prosa, dikter och numera tappra försök till sångtexter. Och just nu så har en text blivit tonsatt av en djupt musikaliskt begåvad människa som arbetar med detta till vardags. Hon har målat toner på mina ord. Hon sjunger den melodi hon har lagt på mina rader. Hon spelar gitarr till och ger vackra ljud till min text. Det är så oerhört känslosamt att höra någon sjunga och ackompanjera en text man skrivit själv. Jag njuter och känner och lär mig melodin.

Magiskt!

2 svar till “Tjohoooo – vilken känsla!”

  1. Hålljänta skriver:

    Åh va jag önskar att jag satt där med er och fick lyssna❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: