Tjohoooo – vilken känsla!

IMG_0626

Jag har skrivit olika former av texter i hela mitt liv. Nu de senaste åren har de sprutat ut ur mig. Allt i från bloggar, prosa, dikter och numera tappra försök till sångtexter. Och just nu så har en text blivit tonsatt av en djupt musikaliskt begåvad människa som arbetar med detta till vardags. Hon har målat toner på mina ord. Hon sjunger den melodi hon har lagt på mina rader. Hon spelar gitarr till och ger vackra ljud till min text. Det är så oerhört känslosamt att höra någon sjunga och ackompanjera en text man skrivit själv. Jag njuter och känner och lär mig melodin.

Magiskt!

2 svar till “Tjohoooo – vilken känsla!”

  1. Hålljänta skriver:

    Åh va jag önskar att jag satt där med er och fick lyssna❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: