Livet går i vågor

IMG_1475

Men vissa saker följer ständigt med på livets resa. Frisörer till exempel. Min frisörska har följt mig genom eoner av tidvarv.  Och hon får vara kvar på frisörsplats tills jag dör eller hon flyttar till Gävle eller något annat konstigt ställe. Och orsaken är enkel. Hon gör ett bra jobb. Hon är engagerad.  Hon har koll. Hon är följsam i sitt sätt gentemot mig. Hon köper läget och har gjort så i hundra år. Jag säger bara helt enkelt att ”du gör som du vill, det brukar bli bra”…

Men den största orsaken är att jag tror att hon vill ha mig som kund. Det kanske inte är så men hennes sätt ger mig den känslan. Den känslan ger inte Länsförsäkringar mig.

Överhuvudtaget faktiskt.

Har vattenskada i köket och jag tror att de helst vill slippa mig som kund. Och då har jag i typ 15 år varit så glad för att vara kund i just Länsförsäkringar. ”De är ju så bra”. Minns när jag jobbade som fastighetsmäklare förr i tiden. När det blev strul med jordabalksbesiktningen och jag hörde att säljaren hade just de som försäkringsbolag så blev jag lugn.  Allt skulle lösa  sig och det snabbt och smidigt.

Så är det inte nu längre……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: