Idag får min mamma och pappa sitt vaccin

Det är stort. Mitt barnbarn fyller 19 dagar. Det är galet stort. Min svärson fyller år. Det är stort.

Jag har lovat mig själv att inte lägga ut bilder på mina nära och kära i sociala medier för att jag värnar om det där som är så omodernt idag, som heter integritet. Det är till och med så illa att stavningskontrollen i detta skrivprogram inte hittar ordet. Suck. Det är illa.

Det är inte min egen integritet det handlar om. Det är andras. Vem är jag att avgöra på vilket sätt människor vill bli publicerade på, på bild. Vem är jag att avgöra hur någon vill presenteras, i vilken frisyr, i vilket sammanhang eller med vilka människor. Eller med vilka blöjor kompisarna i skolan ska kunna kolla in dig när du var liten. Det är inte upp till mig att avgöra. Hundar bryr sig inte så nykomlingen Tia får figurera i sociala medier hej vilt. Tia kommer aldrig att ha synpunkter på i vilken vinkel hon syns i på bild.

Så för att kompensera min otroliga lust att lägga ut bilder på hela min släkt och mitt nyfödda barnbarn så får Tia ta rollen att kanalisera mitt behov av att stolt visa upp alla jag från djupet av mitt hjärta älskar.

Med hjälp av min dotter har då Tia fått ett eget Instagramkonto. Tia_vaxholm!

Tack livet, för allt jag fått idag. Och för att mamma och pappa snart kan gå till frisören.

Tia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: