KUL och LYX

Envisas med att kalla mig pensionär men andra vill inte säga så utan säger ledig, helt enkelt. Tror ordet pensionär känns obekvämt för en del. För mig är det ett ord som symboliserar KUL! För det är KUL att vara PENSIONÄR. Och en alldeles enastående lyx. Inser det i dessa Coronatider när många inte får ihop ett jobb för brödfödan. När Corona slår mot människors möjlighet att försörja sig. Men Corona får mig ofta att bli hejdlöst imponerad av mina medmänniskor. Känner en som var (är fortfarande) pilot som testat att vara murare och nu tar lastbilskort. En annan som haft eget företag med massa anställd kör buss. Ytterligare en som jobbat på flygplan finns i hemtjänsten.

Vilka förebilder!!!

Det finns så många människor som får mig att känna att det finns ett gränslöst hopp för den mänskliga rasen. De många starka, de som inspirerar och de som låter sig bli inspirerade.

Sicka hjältar det finns.

Visst är det tufft att leva och i synnerhet nu, men du som gör det bästa av detta och kanske till och med omvärderar de där orden LYX och ROLIGT och kramar det i livet som går att krama och som ser livet med vänliga ögon, du är min hjälte!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: