Huvudskär

Anlade Huvudskär i kväll. Yogade när resten av besättningen sov i morse. I solen på berget. Grundpasset och en fin meditation. Helt fantastiskt. Så när jag just tonat ut så ringer skeppsklockan och när jag kommer ombord så sitter gänget och ska just äta frukost. Ett jättebord med kokta ägg och massor med godis (frukostnyttigt). Njutmorgon. En dag av sällan skådat slag. Håkan och Olle lagar båten. Fisk i bottenventilen. Bettan och jag njuter. Seglats i stiltje mot Huvudskär. Motor till hjälp vid slutet. Bettan och jag masserade varandra och hade njut. Olle vid rodret och Håkan hade semester (tror jag).

Vi hjälptes åt med att ta bilder.  En dag att stilla bedja om.  Vi åt middag och gick till Huvudskärs fyr på kvällen och insöp en ”fett-fin” röd solnedgång. Den var så bedårande vacker ute på skäret så jag fick ont i hjärtat. Och så hoppade det paddor över allt. Så har vi 50 ägg ombord. Vi frossar i ägg.  Alla bilder kanske inte blir så bra men se det som händelser som bara så att säga är fångade utan redigering. Bara låt dem gå.

Läs gärna mer på länken till höger ”Divina Aurora”.

Imorgon bär det vidare till Gotska Sandön. i 2-5 sekundmeter.

3 svar till “Huvudskär”

 1. Nettan skriver:

  ”Och så hoppade det paddor över allt. Så har vi 50 ägg ombord. Vi frossar i ägg.”

  Paddägg?? ;D

 2. Josefine skriver:

  Låter så fantastikst underbart!

 3. Josefine skriver:

  Hahaha paddägg ja? Eller hur var det? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: