Kan jag få en öl till tack!

Ett infall, en föraning, en känsla, intuition, en högre makt, universum, ja inte vet jag. Men den 29 december 2009 klockan 20.00 skickade jag ett SMS som lett till att jag idag bara njuter av att vara här och nu, njuter av att bli berörd, njuter av insikten att livet är så skört att det är värt att levas. Varenda minut, varenda dag och varenda ögonblick är värt 100 % -ig uppmärksamhet. Så:

Jag skulle vilja ha en öl till, tack! Jag har något att fira idag.

Himlen är blå. Det är vår. Grisslan ska snart i sjön. Värmen är på väg. Livet återvänder.  Jag bor i Vaxholm. Studierna är kul. Kungsan är fantastisk på lunchen. Katten spinner.

Jag är berörd.  Jag är en väldigt lycklig kvinna. Och jag är bara 50 🙂

Ett svar till “Kan jag få en öl till tack!”

  1. Timur skriver:

    Skååååål för livet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: