Toscana

Läs Olles blogg till höger. Inte visste jag att jag skulle få världens bästa beskrivning av min 50-års middag bara nerskriven så där utan att jag bett om det. Jag har ett gäng väldigt goda vänner i min omgivning.  Jag har en Olle som är helt fantastisk.

Han roddade runt med 5 vimsiga fruntimmer i en hel vecka i Toscana. Detta utan att vid något tillfälle tappa humöret eller på något sätt antyda att det kunde vara stökigt med olika viljor och olika synsätt. Han körde runt med oss i Toscana. Upp och ner i berg och dalar. Oavsett vad vi ville göra så gjorde han det. Det enda vi inte fick honom till var att bada i svavelosande källor i Saturnia. Men det kanske var tur det. Han hade bättre koll på oss vimsiga fruntimmer som simmade runt bland en hel hög stiliga italienska karlar från land. Och han tog hand om Mormor som inte var helt övertygad om att varma källor gick att förena med käpp.

Tack Bettan för att du bidrar med Olle!

Och tack för en vänskap som står pallet för VÄLDIGT MYCKET HÄR I LIVET 🙂

Ett svar till “Toscana”

  1. per åström skriver:

    Olle verkar vara en riktig klippa. Mycket roligt att läsa hans blogg.

    per åström (släkting till den där susann)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: