Att sätta avtryck känns riktigt bra…

På något underligt sätt har jag bidragit till att hela min övervåning just nu genomgår SAT NAM. Vi yogisar och yoginis vet vad jag talar om. Här sitter jag och pluggar  medicin på mitt kontor. Med Xaiver Rudds Message i hörlurarna. Och hör hur yogisarna Sat Namar i yogarummet. Det är förunderligt hur lilla jag har lyckats påverka andra människor genom att öppna fönstret till yogans värld.

Mer behöver man nämligen inte göra. För sedan sköter yogan sig så att säga sig själv. Har du prövat yoga med ett öppet sinne så är det inte många som slutar sedan. Så fint man mår i kropp och själ. Och som yogalärare är man sannerligen bara ett förmedlande instrument. Yogan ger dig krafter och du växer. Yogaläraren förmedlar bara lite kunskaper och verktyg om hur du själv ska lära dig att känna och göra så att du mår bra. Kunskaper som finns inom dig som du tappat förmågan att  se och känna. Som vår tillvaro har sett till att du inte har tillgång till längre. Vi som yogalärare öppnar bara fönstret. När du sedan känner vinden i ditt hår när den blåser in genom det vidöppna fina fönstret vet du hur du ska hantera saker och ting och livet och kroppen. Vart du är på väg och vad meningen är.

Jag har öppnat några fönster och det hörs i yogarummet.

Glad och lycklig är jag för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: