Det finns något oerhört vackert i det faktum att…

det du gör påverkar ditt liv. Eller hur…

Det du gör och definitivt det du INTE gör. Om du väljer att inte göra någoting och det blir en konsekvens av detta är det lika dant som när du gör något och det blir en konsekvens av det. Visst är det fasinerande!

Det är vackert att tänka på att du kan påverka ditt liv. Att du kan välja. Att handling eller avstående från detsamma gör skillnad. Om du inte gör något så påverkar det både ditt liv och andras liv. Om det påverkar andras liv så blir det förmodligen en konsekvens i ditt eget liv. Om du gör något så händer det andra saker.

Det vill säga att i de flesta fall så har du själv möjligheten att måla din egen livstavla.

Hur vill jag ha det i mitt liv…

Om jag ger glädje, sol och värme får jag faktiskt i de flesta fall detsamma tillbaka.

Om jag ger anklagelser, bitterhet och regn får jag inte så mycket sol tillbaka.

Och det går alltid bra att välja hur man vill tackla saker och ting som händer en utan att man kunnat påverka händelseförloppet. Välj att se det som händer eller det som inte händer ur ett soligt perspektiv, eller ett tokdassigt perspektiv.

Och känn efter hur du mår i förhållande till om du valt det soliga eller det tokdassiga perspektivet…..

Jag vet i alla fall hur jag försöker förhålla mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: