Jag valde en särdeles bra dag…

Har väntat länge. Faktiskt hela sommaren. Det har varit fint väder. Jag har träffat otroligt många roliga, spännande, snälla och gulliga människor. Har aldrig planerat så lite och gjort så mycket kul. Så jag väntade lite till. Hela tiden väntade jag. Det blir nog en bra dag för just detta i morgon. Eller varför inte i övermorgon. Eller helt enkelt en helt annan dag. Och igår blev det en sådan där bra dag.

Världen kan vara på väg in i en global lågkonjunktur. Stigande marknadsräntor. Kraftiga börsfall. Svensk polisstation utrymd pga misstänkt handgranat. Död man hittad i Stockholm. Kvinna knivhögs i tvättstuga. Allt fler tror på fallande bopriser. Massmord. Fler arbetslösa. Folk bråkar och strider. Skiljer sig. Både offentligt och på sina kamrar.

Ja, och alla dessa dagar. De bara kommer och går och liksom fortsätter. Och så blev dagen jag valde så bra vald.

Så mycket händer i världen. I Sverige. I min lilla värld.

Men igår kom den dagen jag hade valt. Och just den dagen regnade det hela långa dagen.

Och i mitt hus städades det, fejades det och polerades det. Det var en helt vanlig städdag helt enkelt. Den där städdagen jag bestämt mig för att ta innan sommaren och innan semestern. Den där som inte blivit av förrän nu. Just därför att det inte hade varit några bra städdagar…. helt enkelt.

Men nu var det just det. En alldeles ovanligt bra dag för städning. Och så regnade det. Det öste ner. Det var den första regndagen sedan min semester började. Och just den dagen hade jag valt till att städa på.

Jag tycker jag har tur i livet….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: