Nästa gång är det avslutning…

då är det diplomering.

Nu är jag färdig yogaterapeut och nästa gång vi ses i klassen är det sista gången gruppen samlas.

Då är det avslutning och diplomutdelning.

Ett och ett halvt år senare!

 

Nu har jag rest på yogans väg och pluggat  i fem och ett halvt år. Först studerade jag till Internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare i två år. Sedan läste jag 30 poäng medicin på Uppsala Universitet. Sedan läste jag vidare till Medicinsk yogaterapeut på Institutet för Medicinsk Yoga i Stockholm.

Vilken resa. Jag hade ingen aaaaning om vad jag gav mig in på år 2006 när allt detta startade. Att jag påbörjade mitt livs största och mest omvälvande resa kunde jag inte i min vildaste fantasi föreställa mig. Att jag skulle komma att transformeras som människa och helt ändra skepnad fanns inte i min världsbild.

Men det gjorde jag. Och det bästa av allt. Jag har verktyget att fortsätta att förändras.

För om det är någonting som jag är säker på så är det att livet är en ständig rörelse och att allt förändras hela tiden och jag också. Och du med för den delen.

Sat Nam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: