Det började med en mamma – dotterhelg innan midsommar

 

 

och avslutas ikväll.

Det startade med en mamma – dotterhelg,  som andra kanske skulle säga urartade. Som jag tycker utvecklade sig till ett strålande sommarkalas i dagarna tre. Dotterns kamrater strömmade in. Överallt var de. Sängar hit och madrasser dit. Jösses så roligt jag hade. Och vilka strålande ungdomar. Vi åt, drack,  pratade och skrattade. Jag blev bjuden på grillat och allt man kan tänka sig. Färdig middag och sen var det någon som diskade och städade också. Så bortskämd jag kände mig. Och så jag njöt.

Tack fina ni!

Så av en inte i dagsläget helt ihågkommen anledning kom vi in på julen. Och varför då inte mat. Tillsammas blir det julbord.

Och undertecknad vet hur god den är på vårt ”hemmaKastell”. Och Facebookgrupp blev det. Och idag är det alltså dags.

Fler än det var meningen från början. Underbara människor. Snart ska jag byta om och skrida till handling.
Kan man angöra ett julbord, eller var det kusten man angjorde, eller var det hamnen man angjorde. Hur som så tror jag att det är Cinderellas uppgift att se till att vi angör, eller vad det nu heter, rätt ställe.
Kajplats 9 väntar.

Mot Julbordet.

Obs, för dig som fortfarande letar efter röda trådar i min text så hoppas jag att du insett att det enda röda nuförtiden är julen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: