Öppen och nyfiken

för att kanske vad det lider bli vis och klok. Undrar om det kan vara en sannolik utveckling?

Du säger att jag redan är det. Och jag undrar hur du tänker då.

För ju längre tiden lider desto fler frågor har jag och desto färre svar. Har till och med en känsla av att jag inte ens behöver så många svar längre. Det är vad det är och blir vad det blir, helt enkelt.

Jag är ödmjuk inför det faktum att vi kanske är sanningen  på spåren om hur 5 % av universum är uppbyggt. Resten, i min värld då 95 %, har vi ingen aning om. Dvs vi har ingen aaaaning om någonting egentligen. Det enda jag med största säkerhet vet svaret på är vad meningen med mitt liv är.

Resten behöver jag inte veta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: