Snart vänder vi blad

Det är precis så det känns vid nyår för mig.

Spännande, vitt och tomt och med möjlighet att fylla med vad som helst faktiskt. Jag har aldrig förut känns mig så redo för en ny spännande epok i livet. Ett helt år med allt från det ena till det andra. Allt som livet innehåller helt enkelt. Inga konstigheter. Det är som att öppna en sprillans bok som man köpt och då menar jag inte på rea, utan en bok jag längtat efter att köpa men inte hittat i handeln förrän nu. Jag är väldigt medveten om att det finns kapitel av väldigt skiftande karaktär. Att det finns en alldeles ofantlig mängd bokstäver i en bok. Och att varje rad har en punkt. Har vi tur så finns det till och med en kapitelrubrik. Som jag inte vet hur den lyder ännu.

Min gudson har namngett åren. Förutvarande år och år säkert 50 år framåt. På nyårsafton klockan tolv får vi som har den äran att känna honom veta vad han namngett detta år till. Han har råkoll och släpper inte hemligheterna förrän precis klockan tolv. Och så har det varit i många år nu.

Jag ser med spänning fram på vad han kommer att döpa detta år till.

Med en önskan om

 

Ett Riktigt Gott Nytt År till alla som så snällt och troget följt med mig i snart 500 inlägg.

 

Huuur orkar ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: