Nu har det bästa året av dem alla

dansats in. Till fyra i natt dansades detta ödesår in. Nästan lika länge dansade vi i natt som vi dansade förra nyårsnatten. Knytis, vit duk och blommor som prydnad på bordet. Musik och fyrverkeri. Dans och mätta magar.

Oj, vad vi dansade. Allihopa. Ingen satt. Herrarna gav aldrig upp. När damerna satte sig att vila i köket så fortsatte herrarna själva tills vi hade vilat färdigt. Det buggades och svängdes runt och kördes tryckare och gud vet allt. Mitt hus är än en gång föremål för en fantastisk nyårsnatts glädjeyra. Så mycket energi. Så himla trevligt helt enkelt.

 

Nu ska jag städa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: