Stänger dörren och låser. Rycker i handtaget. Tvärlåst.

Kollar att Kattan kan gå in och ut i kattluckan.

Tittar, lyssnar och hör fåglarna. Letar efter dem i träden men hittar inga. Min syn är av den sorten att jag i vanliga fall bara ser det jag vill se men det fungerar inte just nu. Små fåglar i höga träd kan i min värld bara höras. Men det är gott nog det! Jag hör ju bara det jag vill höra i alla fall…..

Går sakta ner mot vattnet. Solen formligen strålar. Travar ut och sätter mig längst ut på  ”vår” fina brygga. Lutar ryggen mot bänken som står där för allmän njutning. Blundar, känner den vintriga ljumma vinden snurra runt i locken som krypit ut ur mössan. Märker att det kittlar på min kind. Stryker inte bort den utan låter det fortsätta att kännas. Det luktar vatten. Det doftar fuktigt och vackert. Det är tyst. På riktigt tyst. Det är vinter och nyåret har just passerat. Det är lustigt mycket vår i luften för årstiden. Förväntan, glädje, inspiration. Lyckan är fullständig. Året som gott har varit bra. Det som ligger framför är gott att ha. Jag blundar vidare och njuter.

Öppnar upp mitt sinne för ännu mer nu. Hör vattnet sirkla runt bryggstolparna. Insuper lusten som tränger fram som en kraftig flodvåg.

Gud, så häftigt det är att leva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: