Ingvar Kamprad matar hemlösa med köttbullar

fast utan egen vilja. I Belgien är krögarna förbannade över våra billiga svenska köttbullar och hävdar dumpning av priser. De samlar ihop de hemlösa på gator och torg och skjussar dem till IKEA och bjuder dem på köttbullstallrik där. Och säger att de ska fortsätta att göra det tills IKEA erkänt att priserna är dumpade.

Ingvar icke skyldig i detta fall. Han donerar istället 950 mille till forsning  bara i år.

Och så sponsrar han mig med möbler som jag har råd att köpa. Och den dagen jag (mot all förmodan) hittar en karl så kan jag ta med honom till IKEA och sätta honom på ”Manland” som IKEA nu öppnar  för att säkerställa att männen inte blir sura och trötta och inte vill fortsätta gå och handla och tar sin fru i håret och helt enkelt bär hem henne. Där kan motsträviga män lämnas in tills vi kvinnor har tröttnat på att handla. Vi får en dosa när vi lämnar in mannen som piper när det är dags att hämta honom.  Där kan mannen spela flipper, titta på sport-TV och pösa i  mjuka soffor.

Så hur han än vänder och vrider på sig så är han bäst, den där Kamprad….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: