Jag har undrat hur du tränar inför ditt Vasalopp…

nu behöver jag inte fundera längre. För nu kommer snön. Det sade de på TV. Och jag har en stooor sådan så då måste det vara sant.

Nu kan jag fundera över vilken snöskottare jag ska investera i. Självgående, stor, liten, bred, smal, handjagad, undanstoppningsbar, utlåningsbar, uthyrningsbar, ljus, mörk, dyrköpt, lättunderhållen, lättdriven, ergonomiskt anpassad, flexibel…

Hmmm, låter som en söktext i match.com!

Funderar på om man kan ta ut bilvärmaren, ställa den upp och ner, och köra den fram och tillbaka på en kärra över parkeringsplatsen.

Förra året skottade jag ofta, mycket och gärna, med Iphonen i öronen lyssnandes till Jerry Williams. Under gatlyktans sken i den vita underbara pudersnön dansandes fram med den trasiga skyffeln. Minns att det var väldigt kul. Varmt och endast iklädd tunn tröja med svetten lackandes lycklig och välmående. Ja, jag hade byxor och stövlar också, minns jag nu.

Kanske blir det en kort historia det där med snö i år. För din skull du  Vasaloppsåkare hoppas jag den ligger kvar tills loppet är kört…

Själv tänker jag, oerhört moderiktigt, att jag nog kan slippa de höga vallarna i år. Är ju ingen skidåkare….

Hörde att det är ett inneord i dagarna. Spanarna i lördags i P1 spanade om alla som ”tänker” hela tiden. Så jag tänker att jag ska köpa mig ett par långa skidor om det blir mer snö. För det roligas skull och för motionens skull. Det ska jag göra när jag investerat i en självgående snöskottare så jag kan åka skidor under tiden….

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: