Nu tycker jag synd om Håkan Juholt…

Kan han inte bara gå ut genom dörren och sluta och byta karriär…

Jag tror att han skulle vara mycket lyckligare med ett annat jobb. Var sak på sin plats. Håkan har en annan plats än den han har idag. Själv kanske jag får sparken, vem vet. Nu förtiden så händer det mycket på arbetsplatserna runt om. Speciellt i min bransch. Men om jag nu får det så är det säkert någon mening med det. Det brukar bli bra hursom…

Men Håkan borde söka ett nytt jobb själv. Ett där han kan känna att det fungerar att vara just Håkan. För jag är helt övertygad om att han har fantastiska kvaliteter. Var sak på sin plats. Det gäller bara att hitta sin plats.
Själv är jag övertygad om att många platser kan vara kanonbra. Jag är också övertygad om att ingen plats är bra om man inte passar ihop med platsen.

Jag vet inte om jag skulle tycka det vore kul om folk tyckte synd om mig för att jag var på fel plats.

Men jag kan inte hjälpa att jag tycker synd om Juholt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: