Käraste! Detta fick jag på min mejl häromdagen……..Spännande va!

Från: JANE KAMARA <jane.kamarab13@msn.com>
Datum: 12 februari 2012 07:17:05 CET
Ämne: från Miss Jane Kamara.
Svara till: jane_kamara_j@yahoo.com

från Miss Jane Kamara.
Abidjan, Elfenbenskusten.
Västafrika.

käraste
Det är ett nöje att skriva till dig efter prövning, eftersom jag inte kan ha möjlighet att se dig ansikte mot ansikte, först, du jag behöver din hjälp. Jag är fröken Jane Kamara. den enda dottern av sena Herr Kamara, från Elfenbenskusten. (Jag 22years ålder.) Min far var en skuld Kakao och guld köpman i Abidjan Elfenbenskusten före sin tidiga död. Efter hans affärsresa till Tunisien, att nagociate på kakao och guld affärer han ville investera i Tunisien, en vecka efter att han kom tillbaka från Tunisien, misslyckas han sjuk och dog fem dagar efter på ett privat sjukhus. På den trogna eftermiddagen didn’tt jag vet att min pappa skulle lämna mig efter att jag hade tidigare förlorat min mamma när jag var ett barn, men innan han gav upp andan, det var som om han visste att han skulle dö . Han min far, (kan hans SOUL REST i perfekt frid) kallade han mig till hans säng sidan och berättade att han deponerade summan av ($ 6,700,000.00) Sex miljoner sju hundra tusen US dollar på en bank här i Elfenbenskusten.
  
Att pengarna var avsedda för hans kakao och guld-affärer han ville etablera sig i Tunisien, enligt min far han in pengarna i ett fast avräkningskonto använda mitt namn som de närmast anhöriga, instruerade han mig att söka efter en pålitlig och förtroende värdig samarbetspartner för mitt liv tid i utlandet. Nu har jag lyckats lokalisera deponera handlingarna och banken var dessa pengar finns här i Abidjan, Elfenbenskusten. På grund av krig i mitt hemland Elfenbenskusten., Jag söker nu din hjälp för att hjälpa mig överföra dessa pengar ut från mitt land Elfenbenskusten till ditt konto utomlands så att vi bör satsa på något meningsfullt och lukrativ verksamhet i ditt land eftersom det är mitt enda hopp i livet. Jag är villig att erbjuda dig 15% av fondens totala om bara du kan hjälpa mig ur min nuvarande predicame.
  
Jag söker din hjälp på följande sätt:
  
(1.) Att ge ett bankkonto där pengarna kan överföras till.
  
(2.) För att göra arrangemang för mig att komma över till ditt land efter den framgångsrika överföring av dessa pengar till ditt konto, att komma och vidareutbilda mig.
  
(3.) För att hjälpa investera dessa pengar i en lönsam affär eftersom jag bara 22yrs ålder och vet inte mycket om affärer.
  
(4) att sponsra mig överföra dessa pengar in på ditt konto
  
(5). Jag vill att du lova mig att du inte kommer att förråda mig efter de pengar som kommer in på ditt konto.
  
det värsta av det är att min farbror försöker döda mig över de här pengarna för att jag vägrade att lämna honom över dokument som omfattar dessa pengar har han sålt alla min fars landade fastigheter inklusive hans bilar som rättmätiga tillhör mig och nu vill han mig att lämna över bank-dokument av min far i min ägo som jag vägrade. Nu har han sagt att han kommer att få dessa pengar med alla medel, även om det innebär att döda mig, så på grund av detta tillsammans med den politiska krisen i vårt land nu, sprang jag hemifrån och gömmer sig i ett hotell, i väntan på när pengarna kommer att överförs så att jag kan lämna landet för min säkerhet.
Svara mig så att jag kommer att ge dig mer information.

  
tack och att välsigna.
Med vänlig hälsning
Jane

2 svar till “Käraste! Detta fick jag på min mejl häromdagen……..Spännande va!”

  1. Daniel Koivisto skriver:

    Jag fick exakt samma mejl från en tjej som kallar sig miss Signora Konate… Dessutom får inte alla i Elfenbenskusten tillfälle att ärva $6,700,000.00, eller är det så att en enda person använder flera olika alias för att underlätta sin kriminella verksamhet… Det är alltså bluff och du bör inte erbjuda någon tillit överhuvudtaget…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: