Alfa, Delta Charlie

Jag har just fått VHF- certifikat. Åhja. Inte fått. Tagit. En hel dag och massor med kul. Ett riktigt kul gäng och mycket frågor. Fin båt var vi på och sol var det trots snöstorm igår. Och en riktigt bra lärare. Jag är gymt imponerad över detta system som verkar fungera över stora delar av världen. Ja,  i alla fall där det finns vatten. Det sitter som det är under aprilsäsongen två personer och svarar på anrop till Stockholm Radio. En av dem har jag anropat idag.

Stockholm Radio. Stockholm Radio. Stockholm Radio.

This is …. och så vidare. Men framför allt Mayday. Som inte har med min dag att göra, alls, faktiskt. Hur som, så har det varit en oerhört givande dag. Nu känner jag att jag inte vill åka någonstans med båt utan en VHF-maskin. Det blir en investering till vad det lider för lilla Grisslan.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: