En stor stark eller en liten söt…

Nä, det behöver inte vara minneslucksframkallande. Varken bärs eller likör.

Men hjärtknipande kan det vara. Jobbar på att inte vara så lättrörd. Jobbar på att inte få tårar i ögonen när jag ser på små söta djur som sitter på grenar i skogen. Lite fånigt är det.. Jag är trots allt 52 år.

Eller hur!

Nä jag skojar. Jag gråter så gärna så!

Så när jag ser dessa två små spädisar så gråter undertecknad igen.

 

”-Vi fixar detta, kompis”.

 

Hjärtchakrat är ett chakra som är väldigt misshandlat i dagens  värld. Det finns meditationer som hjälper människor att få tillgång till sina känslor. Det finns väldigt mycket människor som tycker det är en svaghet att känna saker och ting hela tiden.

Men bland det finaste som finns är att springa omkring och känna just en massa saker och ting. Att vara levande helt enkelt. Det är vad man gör med alla känslor som är det väsentliga. Tycker jag.

Om jag ser ut på något konstigt sätt och någon frågar hur jag mår och jag säger ”känslor” och då blir kramad och klappad på så är det nog det bästa som finns.  Det är ok att vara i olika känslor, det är ok att inte riktigt ha sorterat dem heller. Det är inte ok att trycka ner dem och inte erkänna dem. Det är dock en väldigt stor fråga det där med vad man gör av dem.

Hur man hanterar dem. Det är kanske till och med så att vissa känslor behöver man träna på. Att ha eller inte ha. Eller rättare sagt att balansera. Det kan yogan hjälpa dig med. Att hitta alla dina känslor, att låta dig känna dem och tycka det är ok. Och att hjälpa dig att balansera dem.

Allihopa känslorna….

Snyft, grrrr och skratt!

2 svar till “En stor stark eller en liten söt…”

  1. Jessica skriver:

    Vad är det för djur

  2. Susann Gunnarsson skriver:

    Ingen aning, Jessica!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: