När livet är lite tufft mot en så behöver man så mycket kram och stöd

Tillsammans är vi starka och familjen finns ständigt som en absolut och trygg bas. Det är så sagt och skrivet att ditt skyddsnät är finmaskigt för att du ska kunna hoppa och ramla länge än. Suckar du och ser sorgsen ut och undrar var krafterna ska komma ifrån så kan du vara trygg i förvissningen om att de kommer tillbaka. Alldeles av sig själva. Ha tillit till det och ge bara ödet en liten puff. Gå och ta dig en kopp te, en kaffe eller ett stort glas vatten med is i. Blunda en stund och känn att du inte är ensam. Vi finns här och vet hur det känns. Lita på det. Lita också på att det finns en mening med det som händer. Det är bara just nu inte klockrent vad det är. Men insikten kommer. Det här är ett stycke tid som kommer att vara väl investerade dagar. I resten av ditt liv. Det suger ibland. Men det är då de stora tankarna föds och det är när det känns som om det är kvicksand och  tuggummi var man än går som hjärnan jobbar som mest med att utvecklas. Det är bara att inse att vårt undermedvetna lämnar många insikter och sanningar till oss om vi bara låter det få vara ifred ett tag. Fokus på det som är just nu och som behöver fokus just nu. En sak i taget. Sakta och säkert.

Minns att vi finns!

Vad som än händer så finns vi tillsammans…Det är det viktiga, det riktigt viktiga, för då kommer det alltid krafter runt hörnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: