Nalle Phu är väldigt underskattad

Phus familj är en samling olikartade historier som inte alls är som Phu är. Nasse och Christofer Robin är inte ens av samma släkt.

Om du kan se oss som du och jag. I sann Phu-lära. Och inte som de och andra och hon och han och någon annan. Om du som är familj kan vara en granne eller en jobbkamrat eller en privatkamrat så behöver det inte vara så besvärligt att inte bli irriterad när du inte hör vad jag säger. Du kanske bara har lite ludd i öron, som Phu sade…

Att inte bli arg eller irriterad eller ledsen på somliga för att de gör konstiga saker kanske underlättar livet. Om man utgår från att folk har ludd i öronen när de inte förstår eller hör vad jag menar och säger så känns det onekligen bättre. Eller de kanske bara har lite ludd i hjärnan, just nu.

Om jag är arg för att grannen just kört över min kabel till grästrimmern med sin gräsklippare just som jag skulle få till det så fint i trädgården så är det lättare att inte fortsätta vara arg om jag tänker att det var ludd i hjärnan på honom. Inte alls något annat. Och vem kan inte ha ludd lite här och där ibland…

Tillsammans är vi starka…. och min granne hjälper mig ju att vattna blommorna ibland.
Så det var säkert ludd i hjärnan på honom en liten stund nu på eftermiddagen.

Vilken tur att det inte var värre..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: