Nu är det gnälldags

Ligger i soffan och har ont i kroppen, huden, alla lymfkörtlar min kropp är behäftad med och lite till. Har ont när jag ligger ner med huden mot soffan. Har ont när jag inte har täcke och har ont och fryser när jag har det på. Då är det fint att njuta av denna underbara bild och lite Tom and Jerrys som fin vän kommit med. Nu orkar jag inte skriva mer idag.

2 svar till “Nu är det gnälldags”

  1. Lena Karlin skriver:

    Ser ut som kompisen som snart är på väg hem till mig…

  2. Christina skriver:

    Pigga på dig, kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: