Livet går så fort och varje dag är så värdefull

Det var inte så länge sedan de små barnen var så där jättesmå och vansinnigt söta. Och jag kände att jag kunde offra mitt liv för dem.

Det kan jag fortfarande. Men idag är mina små änglar långt mer stora än jag är. På alla sätt och vis. Min älskade dotter lade just upp detta fina kort på sin bror på allas vårt gemensamma socialiseringsställe idag, ”Fejsbook”.  Underbart kort.

Jag är så glad att de två liven tycker om varandra och bryr sig om varandra. Min princip är att inte lägga ut kort på närstående men jag kunde inte låta bli. Taget av det ena barnet på det andra. Och så fantastiskt fridfullt, levande, härligt och med en låååång horisont. Det är så mycket i den låååånga horisonten som jag älskar. Livet är kort, det känns när man ser skillnaden på små bebisar och stora stora barn. Men Varje Dag är så ohyggligt värdefull. Som denna dag idag.

Igår hade jag min första yogamassageklient. Hon var salig efteråt och varmt tacksam. Hon gav mig känslan av att jag hade tillfört mer än jag trodde jag kunde ge. Det är så fantastiskt att kunna göra skillnad för en annan männsika. Om det så bara är lite enkel yogamassage. Nu ska jag hem och ha ytterligare en fin upplevelse. En annan människa som jag vill ge till.

En gång i tiden fick jag lära mig på lååååånga fina utbildningar på stoooora fina arbetsplatser att vi skulle fråga oss ”What´s in it for me”. Jag är helhjärtat övertygad om att frågan ”Vad kan jag hjälpa dig med” för en väldigt mycket närmare lyckan. Jag visste att det var så när det gällde mina barn. Jag skulle utan att blinka kunna sälja allt jag har och ge allt som kom därav till barnen på studs om det krisade för dem. Men bortsett från mina barn så är det så att  ju fler gånger jag använder mig av den frågeställningen ju bättre känns det. Desstå  längre bort kommer jag från beroendet av saker och ting. Glädjen av att ge är oavkortat den härligaste glädjen av alla. Snålheten skapar förvridna och rädda människor. Ju mer du äger desstå mer behöver du bevaka. Desstå svårara och ofriare blir livet. (hur stavas ”desstå???).

I kväll ska jag lyckligt ge igen.

Allt gott folk!

Ps: Sonen är han på bilden vid vattnet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: