För mig är livets goda olika saker

För dig är det säkert inte alls det jag tycker. Ibland kan det kanske vara så att vi tycker lika. Men med största sannolikhet är det inte så ofta. Eftersom jag är en föränderlig person så är det till och med så att jag tycker olika olika dagar. För att förenkla för den som av någon orsak försöker göra mig till lags.. Men med största respekt för att du inte tycker som jag så kan jag i alla fall försöka övertyga dig om att jag har rätt. Idag är det bakverk som gäller. I morgon vill jag bara kramas. Eller var det idag jag ville kramas? Varför inte både och samtidigt. Okey, du vill mecka bil. Jag förstår. I så fall äter jag upp dina bakverk också. Jasså inte, du ville ha dem själv!

Ok.

Men jag vill ha sällskap. Jag tar mina och dina bakverk och sätter mig bredvid bilen och tittar på medans du meckar. Och matar dig med sked. Jasså inte, du vill ha bakelser efteråt. Hmm.

Jag vill ha mina nu och jag vill ha sällskap. Du får äta dina sedan. Men då är jag inte hemma längre för jag ska fika med en kompis. Nähä. Du tycker det är helt ok för du vill i alla fall inte prata just nu.

Jaja.

Du får mina kakor också. Jag vill inte ha om jag inte får sällskap.
Jasså. Du visste det. Det var bara mina bakelser du var ute efter…..

Jaja… Du e söt ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: