Invigning och premiär!..

Första klienten på golvet. Ayurvedisk Yogamassage på varm madrass med varma oljor. Jag stormtrivs i mitt nya behandlingsrum. Blommor, ljus och nya fina handdukar. Vips så fixade den första klienten en ny bokning så nästa kommer i morgon. Underbart glad är jag. Yogiskt ska jag inviga i morgon. En meditation och kanske blir det den vackra Guru Ram Das.

Nu ska jag sova lycklig som en gris i lera….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: