Det börjar sakta men säkert ljusna

Långt inne känner jag vårkänslorna komma. Hade en föraning för ett tag sedan men känslorna dödades effektivt av köldvågen. Nu kommer lusten att städa tillbaka. Förut har jag städat rätt och slätt. Nu känner jag lust till det också. Uuuut med kläder mattor och annat, typ kuddar och dynor, på verandan. Luft och sol ska döda vinter och kyla. Fåglar kvittrar och jag med för den delen.  Dottern bor hemma och jag njuter. Det enda som saknas är att sonen flyttar hem till Sverige snart, men det dröjer väl kan jag tänka… London är kul tror jag. Jag stormtrivs på kliniken, där min verksamhet bor numera. Så nu hoppas jag bara att folk hittar dit också. Just nu, och det finns väl inget annat kan jag tänka, är allt väldigt fint. Nu hoppas jag bara att min kroniska värk i höger musarm ska tyna bort. Vet inte om jag ska behandla den med kärlek enligt den yogiska traditionen, eller om jag ska låtsas att den inte finns och lita på Fru Fortuna. Kanske lite voodo… Fast det kanske heter akupunktur nu förtiden.

 

 

4 svar till “Det börjar sakta men säkert ljusna”

 1. Lena Mård skriver:

  Kära du, det gläder mig otroligt att höra att du nu kan arbeta med det som står dig närmast hjärtat. Din yoga och alla patienter. Underbart Susann 🙂
  Jag ska komma och hälsa på dig i Waxholm. Ser fram emot ett besök i din nya lokal. Kram

 2. Tack Lena! Ser fram emot att ha dig här.
  Kram på dig.

 3. Anders skriver:

  Nyfiken på din nya klinik! Har du exteriörbilder på den? Allt gott!

  • Susann Gunnarsson skriver:

   Hejsan Anders!
   Nej, inte nu men snart.
   Gå gärna in på Perina på Facebook och titta.
   Dags att ses snart..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: