Nu önskar jag att tiden stod stilla

Att det inte hände något utan att allt var precis som det är just nu. Jag tror inte att det finns bättre stunder än just här just nu. Jag har inte mer att önska. Fast jag vet att ingenting är statiskt och att allt förändras och att det är just så som det ska vara så faller jag i frid i nuet. Sällan har livet varit så på plats som nu. Jag har gått i London några dagar och nypt mig i armarna för att förstå att allt är på riktigt. Nära och kära har funnits runt omkring. Inte alla men många. Jag har tittat mig omkring och tackat för att jag fått vara med i detta flöde. Saker och ting faller på plats. Tålamod har gett resultat. Det finns något värdefullt i att inte alltid lägga sig i och försöka styra upp livet. Bara vara så att säga. Låta saker och ting bero och bida sin tid. Mitt svar på vad lycka är för mig är inget jag kan dela med mig av. Det är en total känsla. Bara så….

Men det jag vill dela med mig av är rådet att fundera på vad som gör dig lycklig. Verkligen fundera. Känna in känslan i mage. Jag hör ofta att folk inte vet vad lycka är. Inte vet vad som är rätt val för att vara lyckliga. Svaret är nog helt omöjligt. Just därför att det handlar om en känsla. Jag tror att du behöver ge plats för att känna efter. Jag tror du behöver tid för att känna efter. Jag tror det behövs ett utrymme mellan tankarna för att skapa hålrum för lyckan att få se ljuset. Jag tror att lycka är som en igelkott som mumsar i lövhögen. Jag tror att lycka försvinner lika fort som igelkotten drar ihop sig när det andas fara å färde. Jag tror att det är i mellanrummet mellan tankarna som lyckan sitter. Där du inte funderar över om partnern stämmer in, är representabel, fyller ett tomrum, är snygg, har bra utbildning, är tillräckligt smal. Där lyckan finns är långt bortom hur saker och ting bör vara för att passa. Våga känna och sluta tänka. Våga lita på att du känner rätt. Våga stanna upp och ta dig tid att känna.

Våga leta efter vad du känner. Våga känna.Våga stå för det du känner! Våga vara kavat och modig. Strunta i vad folk säger. Lycka har ingenting med folk att göra. Lika lite som det har med grejjer att göra……..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: