Det tarvar tålamod

Gör din  verklighet sjlälv

Har nu publicerat första versionen av www.perina.se dvs den nya hemsidan.

Den gamla, som kom till i januari 2013, är nu i graven. Här går det fort mellan stolparna. Men det är bara att tugga i sig. Är det uppdateringar så är det. Första versionen är det. Inte helt korrekturläst och inte heller helt färdig. Men ändå tillräckligt färdig för att läggas ut i universum. Färdig blir den ju aldrig ändå. Det är kul att förnya och förbättra hela tiden. Det kommer att komma till bilder, scheman, evenemang för hösten, recept, samarbetspartners mm. Mina idéer är många. Vi kommer också att presentera oss, vi som är envolverade. Birgitta Åström som jobbar som lärare och Josefine Gunnarsson som har till uppgift att vara administratör och idéspruta.  Det är roligt att planlägga för kommande aktiviteter.  Även vidareutbildningar behöver få plats. Till hösten kommer jag att ytterligare förkovra mig inom den Ayurvediska Yogamassagens konst. I augusti är det Avesta som gäller och en långweekend i  utbildningens tecken. Jättespännande.  Nu i veckan kommer Lena och jag att börja planera inför hösten. Lena är naprapat och coach och är den som driver kliniken jag hyr in mig på. Ytterst kompetent och en härligt trevlig människa. Det är roligt att arbeta nära människor som vill och kan.

Jag älskar verkligen att kunna bidra med verktyget jag fått i min hand. Det är en inkörsport innan du lär dig tillräckligt men sen kan du använda verktyget själv. Det är gratis, det är något du kan göra för resten av ditt liv även när du blir riktigt gammal. Den enda biverkningen är att du vill göra mer och mer. Och det kan man ju leva med, eller hur.

Varmt välkommen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: