Det fungerar lysande måste jag säga

Använde kortbetalningssystemet IZettle på min första kund för några dagar sedan. Det var hur enkelt som helst. Kunden och jag bara tittade på varandra och undrade hur det gick till. Vi sade till varandra att detta måste kollas upp. Försvinner verkligen pengarna från hennes konto och kommer in på mitt konto… Detta, kan jag meddela, fungerar alldeles lysande. Pengar ut – pengar in. Jag betalar gladerligen den kostnad  som företaget tar för detta. Inga fasta kostnader, ingen uppbindningstid. Lätt att bokföra. Inga problem. Om jag ska vara kittslig så tycker jag pengarna borde ha flyttats lite fortare men jag är faktiskt rätt övertygad om att det inte är företaget IZettle som sinkar där. Det skulle vara roligt att kolla lite på vilka som ligger bakom företaget. Tror jag ska surfa lite på detta. Nu kan jag vara ute på gräsmattan och ta emot kunder, jag kan göra kundbesök ute hos företag, jag kan ta emot kunder utan bokning när jag är ute och reser. Frihet och flexibilitet, vilka honörsord.  Jag kan varmt rekommendera detta till dig som också är ute och far när du jobbar. Eller bara vill ha möjligheten. Eller bara känner att småsaker är bra. Den är himla liten den här manicken. Den får plats i min plånbok. Nej, jag har ingen chick feminin historia i krokodilskinn. Faktum är att jag har gummisnodd runt omkring för att allt ska vara kvar inuti. Men det är inte manickens fel. Det är alla jädrans kort som man behöver för att kunna handla. Rabatter här och där och upp och ner. Kort som jag i alla fall glömmer att ta fram när jag handlar. Precis som rabattcheckarna i reklambladen. Ibland försöker jag vara duktig och då klipper jag ut dem och lägger dem i plånboken. För att sedan några månader senare slänga dem för de då har blivit helt inaktuella.

Jaja, Även solen har sina fläckar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: