Lite av en pärs är det

Jag undrar varför jag inte kan låta bli att kladda och kleta i saker jag redan gjort. Varför kan jag inte vara nöjd och låta saker och ting vara.  Som till exempel utseendet på min blogg. Det är en pärs att få till det så att det blir bra när man ändrat på det som var förut. Vi får se hur länge det får se ut som det gör just nu.  Produktutveckling är alltid kul men det finns en mening i oförnöjsamheten också…

Ska träna på det!

nackrosen-till-loggan_1.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: