Landad och klar

BildBlomma, Padda, laddare, mobil…

Vad mer kan man behöva. Liten pratstund med härlig rumskamrat. Fåglar sjunger utanför och vi är på ett härligt ställe. Ska gå ner till vattnet och blicka ut över fjärden. Utforska och lära känna både det ena och det andra. Härliga människor, vacker miljö. god mat och så förstås yogamattan. Har smugglat med néscafe för det brukas nyttig bönmat och lite sånt på sådana här ställen. Vi ska klockan tre få en välkomstdrink och eftersom undertecknad inte dricker alkohol så är jag trygg. Den gröna vätskan i glasen torde vara av algkaraktär.

Fortsättning följer. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: