Haha, det går ingen död på mig

… nöd, ska de ju va. Tihi….

Har just avverkat mitt nittonde Ahstangayogapass. Utveckling i kroppen. Ett underbart komplement till Kundaliniyogan. Ingen meditation och ingen vila men mycket stående och balansövningar. Det är precis vad jag behöver, känner jag. Det är ett pass i veckan och de övriga dagarna är det ”min” egen yogaform som gäller. Det känns oerhört befriande att blanda. Det är så mycket som är bra med mycket. Varför begränsa sig. Så är det akupunktur också. Och himlars, vad det fungerar. Det händer saker i kroppen må jag säga. Musarmen som började ge sig till känna igen försvann. Artrosen gör mindre och mindre ont. Knölarna finns kvar men svullnaderna förminskas. Jag är inte längre blå om fingrarna. En timme med nålar över hela kroppen i 10 omgångar. Redan efter andra gången var jag en ny människa. Till och med mitt ”mind”, mitt psykiska välmående, förbättrades. Nu längtar jag redan efter nästa behandling. Ensam i ett mörkt, tyst rum i en timme. Liggandes på en brits iklädd endast trosor. Med nålar från fötter till huvud och värmelampor över kroppen. Underbart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: