Musarm

Jag ska inte klaga. Det finns de som har det betydligt mycket värre i livet. Det är jag synnerligen medveten om. Men jag lider ändå. Lider över att inte kunna skriva som jag vill. Har sedan flera år musarm och får hålla mig borta från allt vad tangentbord innebär. Jag har saknat skrivandet så mycket. Det är som en livsnerv hos mig att få skriva.
Jag tar nya tag nu. Ger mig på talainknappsfunktionen. Får se om det fungerar att tala och låta maskinen skriva. Det kanske blir jättekonstigt men det är värt ett försök.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: