Det löddrar i huvudet…

IMG_0792

när man utvecklar sig. Ja, så känns det verkligen.  Du som tror att jag inte skrivit på senaste tiden (talat in via Dragon) har  fel. Det har sprutat ut texter ur mitt huvud. Jag har låtit höger hjärnhalva gå i spinn. Det formligen strömmar ut ord och bokstäver. Men nu utmanar jag min vänstra hjärnhalva. Har alltid skrivit rakt ut ur hjärtat. Fritt flöde så att säga. Nu har jag börjat strukturera mig. I somras började jag försöka lära mig det här med låttexter. Det var egentligen inte något jag eftersökt. Jag ville bara utveckla mitt skrivande och sökte en skrivarkurs på nätet. Så ramlade jag på Eva Hillereds låtskrivarkurs. Och så började något som vi kan kalla resa och samarbete. Nu skriver jag låtar och tränar på verser, refränger, förrefränger, precourus (samma sak), stick, bryggor, intros och outros då det står härliga till. Var i början rädd att detta ramverkstränade skulle hämma min högra hjärnhalva och stoppa min underbara ”frittflödesgåva”, men nej då. Jag rimmar, simmar och trimmar runt. Leker med rader, ordföljder och rimscheman. Bollar runt orden i munnen för att leka med alliterationer och annat kul. Sån är jag. Men det blir inte så mycket bloggande nu.. Det får vänta lite. Var sak har sin tid. Nu leker jag – lycklig som ett barn i sandlådan.  Fast i bland blir längan efter bloggen för stor – som nu. Och då dyker jag in här igen.

Ett svar till “Det löddrar i huvudet…”

  1. Birgitta Åström skriver:

    Ha de så kul Det ska bli kul att höra👍☺️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: