Bedårande vackert

IMG_0793

Dimma, dis, höstfärger. Mjukt omsluter tillvaron mig. Det känns tryggt och stilla. Världen är bedårande vacker denna morgon. Någon har hängt röda papperssnören i ett träd. Färgen bröt så ljuvligt. Ett litet oskyldigt samspel mellan naturen och människan. Får mig att tänka på det här med livet och hur evigt det är. Allt går i cykler. Runt och runt. Allt förändras, ändras och återuppstår. Höst blir vinter, vår och sommar och snart är hösten tillbaka igen. Pånyttfödd. Allt ner till kvantfyskinivå kommer och går, kommer och går. Så även vi som människor. Vi som är så oerhört komplexa och sammansatta. Ner till molekylnivå. Allt upplöses och bildar nya konstellationer. Livet är evigt. Vi ändrar bara form och färg.

Det känns tryggt och skönt.

Ett svar till “Bedårande vackert”

  1. Birgitta Åström skriver:

    Bedårande vackert du skriver Fint fota också👍☺️🍀🎶

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: