En stilla stund

IMG_1019

En stilla stund i goda vänners sällskap. Essansen av livet. Så lite saker och ting betyder när man sitter i solen och pratar om ditt och datt. Bogesunds slott i bakgrunden och kaffe på bordet. Nya bekantskaper och gamla blandat. Fina möten med olika livsöden och livslotter. Jag blir oftare och oftare berörd av de små stunderna och de härliga människomötena.  Berörd över att jag får vara med i detta flöde av liv. Berörd över livet själv.  Tänker ofta på vad som händer. Hur lite vi vet om vad som är bra eller dåligt just när det sker. På hur saker och ting och händelser kan utveckla sig åt håll helt omöjliga att förutspå. Hur lätt det är att tvinga stunden åt det håll man vill istället för att låta saker och ting få ta sin tid.

Har just gjort en stor härligt Beuf Bourguignon till helgens födelsedagsfest. Med gäster jag är lycklig över att få ha till bordet. Som jag inte trodde jag skulle få se vid dessa tillfällen men där livet ändrat sitt flöde och jag tackar för det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: