Jag lever och dör inte med denna lilla sak

men jag tycker mycket om den. Väskan som gått i arv till mig. Denna vackra tingest med färger och mönster som gör mig så glad varje gång jag tittar på den. För att inte tala om alla andra som ser den och som kommenterar den.  Får ständigt höra att den är förtjusande. Sen är den himla praktisk också. Kan det bli bättre… Jag stoppar i den högtalare, sladdar till högtalaren, paddan, maten till lunchen, träningskläder, mobiltelefon, ombyteskläder, klädborste, yogamatta, tandborste med tillbehör. Ja, allt, faktiskt. Som behövs under en eller ett par dagar. Den bara tar emot och är öppen för allt. Den fyller en funktion och bidrar. Den gör mitt liv mycket enklare. Den finns. Och de dagar jag inte är ute och far ligger den hemma och tar igen sig och vilar.

Jag önskar jag kunde vara mer som min väska!

 

IMG_1051

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: