Jag behöver dig och du behöver mig…

download

Solidaritet är ett gammalt vänsterord. Men det kan gälla även i dag och politiskt obundet. Det visade vi svenskar i tisdags på ”Hela Sverige Skramlar-galan”. Vi är inte stora ensamma. Vi behöver varandra. Vi mår bra av varandra. Vi borde vara väldigt rädda om varandra. Så när någon gör något bra för oss alla behöver vi vara solidariska. Vi behöver prioritera rätt och ta en funderare på vad som är viktigt i våra liv. På riktigt! Det behöver både du och jag göra…

Vi i vårt samhälle, i vår värld, behöver i mångt och mycket göra om och göra rätt. Vi behöver hjälpa varandra, vi behöver vårda det vi har och värna om vårt hem, vår jord. En kan inte göra allt men många kan göra lite.

När det gäller företag som arbetar i denna anda som Reko gör bidrar jag allt vad jag kan. Jag hjälper till att sprida deras varumärke och jag köper deras varor.

Reko är ett företag som är på rätt väg. Jag tror att vi i Sverige har mycket kunskap om miljö och hur vi vill hantera vår natur och vad som däri ingår. Vi borde satsa på att bli bäst i världen och exportera vår kunskap.

Rekos kyllingar får vara ute i moder fria natur. De äter KRAV-märkt ekologiskt foder speciellt för just kycklingar. De går ute och pickar frön och insekter. De växer i egen takt och blir äldre. De är utomhus så ofta de vill i naturlig miljö. De kan gå in om det regnar. De sover inomhus på nätterna.

Följ Reko på Instagram och på FB

Härifrån vill jag köpa mina kycklingar

Varför ska inte kvalitet få kosta? Det är dyrare men mycket bättre!

Jag är också dyr i drift men himla bra…..

 

(tack Svenska Kyrkan, för lånet av bild)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: