Jag vet…det är en lyxkonsumtion

image

Jag sitter i solen och har tagit av mig arbetsbyxorna. Det är början på oktober.  Typ tjoho tjugo grader och flödande sol. Har försett mig med en kopp grönt te från grönateimporten.se ( dold intäktslös reklam)…  Gårdagskvällen tillbringades med sonen och sonens underbara flickvän  och  flickväns föräldrar och hennes bror och mitt ex tillika mina älskade barns pappa och hans qvinna.  Vi umgås över gränserna och tycker om varandra. Ja, okey då… Jag tycker skarpt mycket om dem 😉

Sitter och tecknar med kol och speciellt papper och har just hämtat nybeställda Passpartout på ICA, nutidens poststation. Klinkar emellanåt på läxan på gitarren  och njuter av strängars toner. Skriver en och annan text på paddan och låter en blogg få plats mellan raderna.

Tvätten hängd, skräpet levererat till återvinningscentralen, grumme tvättmedel inhandlad. Laxen billig för oss ICA- medlemmar. Middagen förberedd. Dottern och dotterns kille på ingång.

I morgon middag med kär vän. Det blir saltbäddsugnsstekt lax då också, Och utlovad sol. Det betyder ingen dammsugning. Kanske sopar jag verandorna från löv i alla underbara höstfärger.

Ja, jag vet. Detta är en lyx!

Jag är tillfreds och  det är inte så många i världen förunnat. Jag har inte ont någonstans, sitter inte i någon gummibåt på mörkt Medelhav, är inte arbetslös och går inte hungrig toll sängs… Jag blir mer och mer medveten om lycksaligheten i detta.

Tack!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: