Vårterminens yoga och meditationskurser igång på banken

Min näckros

Yogisarna och meditatörena efterlyser en sluten Facebook-grupp för att hålla samman aktiviteterna. Och visst, nu är den startad. Grymt kul och härligt med initiativ från eleverna.  Jag är så glad över våra träffar. Det är så roligt att se att det finns de som hängt med nu så länge.  I meditationsklasserna pratar vi inledande (jag pratar) om filosfi, livsvärderingar och hur vi vill vara som människor mot oss själva och mot andra. I slutet blir det en stund med reflektioner tillsammans för de som vill.  Det är oerhört givande.

Just idag är det aktuellt med reflektionen, det handlar om att ha en bra chef. Och det har jag.  En chef som tillåter och uppmuntrar dessa aktiviteter på ”betald bankanställdtid”. Jag känner mig oerhört priviligerad som år efter år kan syssla med detta på min arbetstid. Nära chefer är viktiga. Och jag är benägen att säga att chefen är viktigare än jobbet. Det säger jag en sådan här dag när bankens VD har fått sparken. Jag har inga kommentarer om det och inte heller om honom som VD. Jag begriper inte vad de håller på med på de där nivåerna. Men det blåser där uppe, det gör det ju. Och min arbetsplats hängs ut i media. Så visst berörs man. Även om själva dagen inte påverkas. Vi jobbar på liksom…..

Chefer kommer och går. Hoppas min närmaste består…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: