Lite dags nu…

1374832_10208175301436180_5203861352673414882_n (2)Om det varit ett uppehåll eller till och med så att du aldrig börjat.. Så är det dags nu. Det vill säga om du arbetar på Swedbank förstås. Då kan du komma och vara  med i grupperna på arbetstid med bankens inte bara goda minne utan även uttryckliga vilja. Fint va!

Det är drop in-klasser så du kan komma även om du inte kommer regelbundet. Det är blandat vana och ovana yogisar och meditatörer. Vi anpassar dagen efter behov helt enkelt. Jag som leder dig i detta har yogat och mediterat hela sommaren. Faktiskt i många år nu. Och jag vill inte vara utan. Det går att regelbundet pyssla med massor av saker. Vissa saker ger negativa biverkningar och kostar mycket pengar. Andra saker, såsom yoga och meditation, ger ofantligt många positiva biverkningar och, efter ett tag, så är det helt gratis. Faktiskt.

Att få dra sig inåt, in i sin kropp och in i sitt sinne, en stund varje dag, har blivit för mig liksom livsnödvändigt. Som Skalman gör. Man går liksom hem till sig själv en stund. Det är då och där jag reder ut begrepp, förvirringar och andra konstigheter. Det är där och då jag hämtar kraft, lugn och glädje. Om verkligheten är jobbig eller svår att förstå blir stunderna allt viktigare. Jag tankar perspektiv och kan lägga många störningsmoment bakom mig.

Redan från första dagen när jag började en gång i tiden märkte jag att det hände saker i dessa stunder. Numera är det mera en ständigt pågående process det här med yoga och meditation.

Liksom hela själva livet…

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: